Superalko ee viru tallinna

superalko ee viru tallinna

Myös Virossa pitkäperjantai eli Samoin on pääsiäissunnuntaina Toinen pääsiäispäivä eli maanantai Tapahtumat ja juhlat Pitkänäperjantaina Teemana on Kristus, kärsivä Jumalan karitsa. Mukana ovat suomalaispapit Hannele ja Markku Päiviö. Teemana on Kristus on ylösnoussut. Messun jälkeen on pääsiäiskahvit seurakuntakodilla osoitteessa Pärnu mnt Museot ja näyttelyt Tallinnan Tv-torni on pääsiäisenäkin avoinna joka päivä klo Lentosataman merimuseossa on uusi meripelastusaiheinen näyttely.

Merimuseo on avoinna pitkänäperjantaina Taidemuseo Kumu on suljettu pitkänäperjantaina Tallinnan kaupunginmuseo on suljettu pitkänäperjantaina Kiek in de Kök -torni on suljettu pitkänäperjantaina Neitsyttorni ja sen museokahvila on suljettu pitkänäperjantaina Taidemuseo Kumu on avoinna uudenvuoden aattona klo Tallinnan kaupunginmuseo on avoinna uudenvuoden aattona klo Kiek in de Kök -torni on avoinna uudenvuoden aattona klo Kadriorgin palatsi on auki uudenvuoden aattona Viron ulkoilmamuseo Rocca al Maressa on suljettu uudenvuoden aattona Ravintolat Ravintola Maikrahv on avoinna joka päivä klo Ravintola Turg on avoinna joka päivä klo Ravintola Vana Toomas on avoinna joka päivä klo 8.

Ravintola Ö on avoinna Ravintola Kaks Kokkaa on avoinna Ravintola Bocca on avoinna Ravintola Chedi on avoinna Ravintola La Bottega on avoinna Ravintola Mon Repos on avoinna Ravintola on suljettu sunnuntaina 1. Ostoskeskukset ja kaupat Viru-keskuksen kaupat ja palvelupisteet ovat auki Tavaratalon ruokaosasto on avoinna klo Solaris-keskus on avoinna uudenvuoden aattona Keskuksen kaupat ovat avoinna klo Rocca al Maren kauppakeskus on auki uudenvuoden aattona klo Uudenvuodenpäivänä kauppakeskus on suljettu, mutta Prisma palvelee klo Kristine-keskus on avoinna uudenvuoden aattona klo Uudenvuoden päivänä Kristine-keskus on suljettu, mutta Prisma palvelee klo

Superalko ee viru tallinna -

Kristine-keskus on avoinna pääsiäisenä joka päivä klo Uudenvuoden päivänä se on suljettu, mutta Rimi palvelee klo 8.

Leave a Reply