Minun pillu seksitreffit kokemuksia

minun pillu seksitreffit kokemuksia

Koiran puhelin nainen pano miehet alastomat naiset seksi isot tissit juuäjoki seksi puhelin mies imee munaa. Teinin pillu hieronta kokemuksia tyttö piiskattu pillu kuvia kotirouvat isoperse näkyy alastonkuva isotissi vaimoa nussitaan video suomalainen sormetus kuumina alaston videoita ilmaisia erotiikka karvainen äiti.

Parinvaihdosta ennestään kokemusta omaava pariskunta saa uudenlaista kipinää suhteeseensa, kun Ranskan matkalla mies pääsee seuraamaan kuinka useampi musta mies antaa hänen vaimolleen yhtä aikaa isoa mustaa munaa Ensimmäinen. Seksitreffit kokemuksia vaimolle mustaa munaa - Torshälla Kvinnor Vetelin hitaasti käteen katsellen samalla kun Anita vuoroin nopeasti, vuoroin hitaasti, lanteita pyöritellen, ahmi sisäänsä Mahmoudin kullia.

Mies vieläkin innoissaan tapahtuneesta. Minua tuli palvelemaan noin kolmekymppinen, siro mutta muodokas …. Matkalla Medhi nosti Eijan syliinsä ja he nussivat, minun katsellessa peruutuspeilistä heidän leikkejä. Leave a comment Avbryt svar E-postadressen publiceras inte. Tarttiskohan liukkaria kysyin kun Anita alkoi asettumaan sohvalla puolimakaavassa asenossa olevan Mahmoudin ylle.

Seksi on tavismiehelle halvinta silloin kun sitä saa etukäteen sovitulla kiinteällä kertakorvauksella. Kaikki muut maksutavat ovat kalliimpia. Älä maksa liikaa Tarjonta lisääntyy samaa tahtia kuin työttömyys Suomessa ja muussa itä-Euroopassa. Sillä hinnalla sä joudut tyytymään romuisempaan reppanaan. Sulle varmaan halvempi prostituoitukin sopii, riittää kun saat rojut säkkiin. Ilman kumia imeviä parikymppisiä tsekkityttöjä sillä hinnalla saa! Mutta sekin on ollut satojen muiden mulkkujen kanssa.

Luuletko, että ilmaiseksi saat? Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ilmaista pillua ei ole eikä tule. Jos on prostu, maksat panokerroista selkeästi käteisellä. Otan osaa, ettet saa kunnon tavallista ihmmissuhdetta. Eipä sulle muuta vaihtoehtoa sitten jääkään. Väitä mitä väität, mutta näin on. Nuorena ihmisenä elän täydessä kukinnossani tässä ja nyt. Maailma näyttää vielä hyvältä ja inhimilliseltä.

Jos yksi ukko pettää, se pannaan kiertoon ja uskotaan, että toinen on parempi. Nauti tuosta illuusiostasi niin kauan kun voit. Itse tuumaan asian niin, että laitan kaiken kiertoon. Kulutan ja kulun itse, lopuksi rojut kuoppaan ja kansanradio jatkaa. Kaikki minkä voi ostaa, voi myös heittää pois, ilman tunnontuskia. Muutenkaan hän ei mikään George Clooney ollut, mutta ihan ok näköinen ikäisekseen eikä hänellä ollut iljettävää kaljamahaa mikä oli kriteerini numero yksi.

Joku nyt voi tietysti moraalisoida, että miksi valitsin naimisissa olevan miehen mutta se oli samalla yhden fantasiani täyttymys enkä kadu hetkeämme, tuskin hänkään on katunut. Mutta nykyään siis ovat tuollaiset kokemukset takanapäin ja osa nuoruuden hurmaa, mutta aika ajoin mukavia muistoja käydä läpi mielessään pienenä piristyksenä. Tykkään x 2 List.

Jos jotakuta kiinnostaa, rekisteröidyin tähän seksichattiin kun tahdoin löytää seuraa vanhemmista miehistä Tällä hetkellä seksisuhde naimisissa olevan, 20 vuotta vanhemmman miehen kanssa. Tämän vaimo ei anna, eikä vastaanota, ja jos, niin kera valitusten. Voi sitä kiihkon ja innon määrää, kun silloin tällöin näemme. Siltikin minut huomioidaan täysin, ja minun ehdoilla mennään. Ja kun tämän tiedän, omatkin estot häviää, ja on aivan mahtava toteuttaa toisen fantasioita.

Seksi aivan mahtavaa, kemiat pelaa yhteen myös muuten, ikäero unohtuu täysin. Minä 25, mies

Ei tavallisista asioista uutisoida. Mutta hei, olen jossain määrin samaa mieltä. Jos olet - ulkonäöltäsi heikkoa luokkaa - kaikessa muussa hyvä fiksu, sosiaalinen, urheilullinen, yritteliäs, jne - halukas ottamaan kenet tahansa - halukas menemään naisen ehdoilla, esim.

Ongelma on siinä että kaikki eivät ole älykkäitä eikä sosiaalisia, ja toisaalta naisenkin pitäisi olla miehelle sopiva. Kun mies kehittää itseään, hänelle ei välttämättä sovi nainen joka haluaa vain pullahtaa ja nauttia saavutetusta keskiluokkaisesta unelmasta. Tästähän moni entinen ätmi on kirjoittanut. Ongelma onkin siinä että Suominainen suostuu tähän vain jos mies on YTM. Minä en elä elämääni tilastoilla tai noilla roskalehtien juoruilla.

Näen ihan oikeassa elämässä, kun ihmiset pariutuvat ja rakastavat toisiaan. Sinä et usko rakkauden tunteeseen ja sen voimaan, mutta se on sun vajavaisuutesi. Sinä et usko, koska olet jo vanha ja lasisi on lähes tyhjä. Siksi haluatkin korkeintaan viikonlopputapailusuhteen treenien ja metsissä pyörimisen välissä. Mutta rakkaus on evoluution mekanismi jolla sidotaan pari yhteen.

Tarkoituksena on löytää puoliso jonka kanssa tuotetaan geneettisesti vahvoja jälkeläisiä. Mikään tästä ei ole ristiriidassa aidon rakkauden kanssa.

Paitsi että sinä olet edelleenkin yksin, vielä kolmekymppisenä. Eikö koko maasta löydy sulle ainuttakaan yhtä korkealla MA: Aijai, ja yllättäen siirryttiin linjalle "et saa naista läl läl lää" yllä toki itse kehuskelet miten miehiä olisi jonossa. Riittävän tasokkaita naisia on paljonkin, mutta oma taso ei oikein vielä heihin riitä.

Siis puhutaan lähtökohtaisesti ihan tavallisista naisista jotka eivät ole missejä tai malleja ja saattavat olla monien mielestä piirteiltään rumiakin , mutta pitävät itsestään huolen eivätkä hae miestä vain koska mielessä pyörii keskiluokkainen perhepaketti.

Ja kuten sanoin, "haluan unohtaa ulkonäköpaineet ja nauttia elämästä kivassa asunnossa" on totaalinen turn-off. Ja se on mitä tyypillinen KT-nainen haluaa. Nykypäivänä diili on miehelle surkea, sille ei voi mitään. Jos nousen v välillä rahan ja statuksen ansiosta ytmiksi, mahdollisuuksia on enemmän koska naiset kokevat sellaisen miehen "mielenkiintoisena" ja "elämässä eteenpäin menevänä".

Muussa tapauksessa olen realisti ja tajuan että vaihtoehtoina on yksisarvisen löytäminen tai keskittyminen muihin asioihin. Älä yritä kiemurrella kysymyksestä. Mikä tekee sinusta haluttavan, muttei tarvittavan?

Sulla ei ole siis aikomuksenakaan antaa toiselle mitään takaisin. Ei tuollaisessa unelmassa ole kyse rakkaudesta, vaan hyväksikäytöstä. Jännä että odotat saavasi naisen "statustasi" noustamalla, mutta et kuitenkaan hyväksy MA: Miten ajattelit tämän ristiriidan saada ratkaistuksi? Annas kun arvaan, taas jankkaamalla jotain uutta pakkomiellettä? Minulle kun rakkaus on nimen omaan vastavuoroisuutta, yhteistyötä ja toisen huomioimista.

Sitä vanhanaikaista romanttista rakkautta ja sitoutumista joka on niin aikansa elänyttä. Ongelmanihan nuorempana oli juurikin se että keskityin liikaa siihen mitä voisin antaa naiselle. Se kun on sitä ällöttävää naisen jalustalle nostamista.

Useimpia kiinnosti enemmän se himokas mies joka halusi jahdata ja ottaa mitä haluaa enemmän kuin miettiä naisen haluja ja tarpeita. Se on sitä maskuliinista dominanssia, itsevarmuutta ja määrätietoisuutta. Luultavasti olen liian epäitsekäs vieläkin. Siksi yritänkin oppia "tervettä itsekkyyttä" jossa pyrin ensin saamaan itselleni kaiken mitä haluan, jotta olisi mistä armollisesti antaa muillekin.

Olenhan moneen kertaan sanonut että mahdollisuus saada naista perustuu nimen omaan tason nostamiseen, eli statukseen. Ennen kuin sain hyvän työn, olin ATM. Äläkä viitsi tätännä selitellä. Jo palstallakin näkee ettei naisia kiinnosta pätkääkään epäitsekkäät ja naiselle antamiseen keskittyvät romanttiset miehet.

Ratikkakuski, Miesmann ja keittiöekspertti - pelimiestaipumuksia, komeutta ja statusta omaavat miehet jotka jahtaavat ja ottavat eivätkä hyväksy naisia jotka eivät ole timmejä - ovat niitä jotka naiset rekisteröivät. Sinä kun kuitenkin kerrot olevasi vastenmielinen ulkomuodoltasi, niin miten tuo sitten osuu yksiin sen kanssa, että itse pitäisit vastenmielisen näköisestä naisesta?

Ennen vanhaan parisuhteessa pidettiin huolta jostain ihan muusta kuin ulkonäöstä, silloin toisen kanssa oltiin tarpeesta Romattinen rakkaus on sitten jotain ihan muuta kuin nuo kaksi edellä mainittua keissiä. Oikea rakkaus on jotain mikä säväyttää korvien välissä, jalkojen välissä säväyttävä on vain himoa. Kuinkas paljon sulla sitten on vientiä, kun mun mielestäni olet yksi palstan itsekkäimmistä ja kankeimmista?

Oman teoriasi mukaan sulla pitäisi olla huippuflaksi. Vai ollaanko taas alkutekijöissä, eli et tunnista niitä oikeita vikoja itsessäsi? Pariutuisitko miehen kanssa joka ei säväytä jalkojen välissä? Vaatimuksenahan on "sinua miellyttävä" ulkonäkö ja seksuaalinen kokemus. Sen päälle tulee sitten korvien välissä säväyttäminen. Kun tasot on katsottu kohdilleen. Sillä mitä nainen ajattelee tai sanoo pariutumisesta, ei ole pienintäkään arvoa.

Rationalisointihamsterin tuotoksista ei opi mitään. Vain siitä mitä naiset tosielämässä tekevät. Jonkin verran statusta omaavana itsekkäämmäksi opettelevana MA-teoreetikkona: Ratkaisevinta on komeus, raha, status, pelimiestaidot.

Riittävä määrä itsekkyyttä on eduksi muttei korvaa edellä mainittuja. Miehen seksikkyys on korvien välissä, ei kropassa. Tässä on sinulle hyvä kaava. Miehen luonne, on arvoton. Kiltti, luotettava mies joka ei ole tasokas, on mitättömyys. Miehen geenit, saavutukset, kyvyt ja resurssit antavat hänelle arvon.

Kun taso on riittävä, jopa Kimi Räikkösen tavallisuus ja Bull Mentulan heikkous ovat arvokkaita luonteenpiirteitä. Samoin kuin täydellinen itsekkyys, narsismi, tai vaikka murhanhimoisuus. Mulla ei ole "fuckbuddya", en harrasta sellaisia. Sinä varmasti maksat seksistä vain sinua haluaville naisille, juu Muista, että tasoisesi nainen hinnoittelee seksin kuten sinäkin ;. Olen maksanut seksistä vain yhdelle naiselle.

Olen kyllä kertonut asiasta. Päätin opiskeluaikana että kun valmistun, jos olen vielä neitsyt, menen maksulliselle. Silloin toivoa ei vaikuttanut olevan, mitä enemmän naista yritti saada suhteeseen , sitä vähemmän kiinnostusta oli.

Olisi kuulemma "vain pitänyt olla" kiinnostava eikä missään opetettu kuinka sellaiseksi tullaan. Ehkä jos olisin silloin tiennyt markkina-arvosta ja PUA-opeista, olisin jättänyt menemättä ja kokenut ekan kertani firman juhlien jälkeen naisen kanssa joka minut halusi Muista, että tasoisesi nainen hinnoittelee seksin kuten sinäkin ; " Niin, tasoiseni nainen tietysti harrastaisi seksiä vain häntä tasokkaampien miesten kanssa.

Se yksisarvinenhan olisi tasoiseni nainen joka haluaa juuri minut, ei niin että "kelpaisit suhteeseen mutta seksiin valkkaisin tasokkaamman koska sellaisen saisin".

Toki tätä ennen minun on nostettava tasoani, koska tällä hetkellä itsestään huolta pitävä sopivan ikäinen haluan lapsia, mutta reilusti aikaa yhdessä elämiselle ennen sitä nainen ilmeisestikin olisi minua tasokkaampi. Olethanvakavampaa suhdetta välttelevä nainen. Rationalisointihamsteri vain kutsuu panosuhteita jollain toisella nimellä. En avaa yksityiselämääni täällä yhtään, turha provota. Vaikka sinä itse näet ihmisessä vain kuoren ja hyödykkeen, se ei tarkoita etteikö muilla olisi lahjaa nähdä enemmän.

En oleta että ymmärtäisit. Totesin vain tosiasian, jonka itsekin tässä epäsuorasti myönnät. Näin naisena näytyy todeta, että moni pantavan komea on jäänyt panematta, vaikka haluja olisi ollut molemmin puolin jos mies on vaan liian tyhmä, sosiaalisesti kyvytön tai muuten henkisesti rasittava.

Jotta olisi seksiä, pitää toimia kommunikaation edes perustasolla muuten. Että on edes jotain puhuttavaa seksin lisäksi. Ei se pelkkä komeus riitä todellakaan. Ja riittävän hottis voi olla, vaikkei erityisen komea oliskaan. Sitä inhimillistä kohtaamista aloittaja tässä ketjussa hyvin selittää. Ja se on monelta ätmiltä juttujen perusteella ihan hukassa. Pelkkä komeus ei riitä, mutta saadakseen seksiä pitää olla komea.

Eikä tässä vielä kaikki, jos mies on riittävän komea "edes perustasolla toimiva kommunikointi" jossa "on edes jotain puhuttavaa" riittää. Eli komeus on tärkeintä. Kiitos, juuri sitä olen tässä yrittänyt selittää. Menet asiattomuuksiin, huomaatko itse? Mun seksielämästäni sinä et voi todeta yhtään tosiasiaa, koska en ole kertonut siitä tällä yhtään mitään. Ilmeisesti yrität seksuaalista häpäisyä, noloa sun kannaltasi. Oman seksielämäsi olet täällä jakanut kaikille, mutta se on sun asiasi.

Mutta jatka toki täällä statuksesi nostamista, vauhtia matkaan! Mutta kukaan ei tiedä naisista niin paljon kuin mies, jolla ei ole koskaan naista ollutkaan. Hyvä yritys lyödä vyön alle. Mutta olet väärässä, vaikkein toki voikaan leuhkia suurella määrällä kaatoja niin kuin miehen joita katsot ylöspäin. Kysymyshän on siitä kelpaavatko he vai pitääkö olla komea? Ulkonäön pitää miellyttää, mutta miellyttävyyttä on muutakin kuin perinteine komeus.

Käytännössä useammin saamisen esteenä on paska luonne, mikä näkyy palstalaisissakin hyvin: Pahimmillaan menee niin, että nainen yrittää kovasti viestittää miten häntä pitäisi lähestyä ja kohdella, jotta naista kiinnostaisi seksikin, mutta mies on niin täynnä itseään ja teorioitaan ettei näe eikä kuule mitään. Sitten kun nainen kääntääkin selkänsä, alkaa hirveä valitus miten naiset haluaa vaan komeita miehiä, vaikka sosiaalinen tyhmyys on saamattomuuden suurin syy.

Voi vaikka oppia naisista jotain. Toisaalta valittavat kusipäät saakin jäädä ilman. Kun palstalla väitetään "naiset panevat vain komeita miehiä" Jos sinä väität että miehet haluavan vain urheiluautoja, onko vakuuttavaa jos kerron etten tykkää Ferrareista mainitsematta että suosikkiautoni on Porsche tai Lamborghini? Vai jos kerron tykkääväni Toyota Avensiksesta? Tässä on nyt naisten toimesta toistettu miten komea mies EI saa. Minulle on yksi hölkäsen pöläys miten komea mies EI saa.

Minua kiinnostaa miten ruma tai edes tavis oikeasti tavis mies SAA. Kakaiskaapa naiset ulos, miten tämä onnistuu? Eikä mitään "varmasti joku nainen jossain"-lässytystä. Otetaan nyt komeuden tunnusmerkeiksi vaikka Sitten kun se "viestittäminen" sisältää ihan selkeän suusanallisen ilmaisun, niin voi tulla jeesustelemaan sosiaalisesta kyvyttömyydestä.

Muuten ei kannattaisi satuilla. Siitä olen ihan samaa mieltä, että naisia kannattaa kuunnella ja seurata heidän toimintaansa. Silloin nämä toimintamallit ja palstatotuudet eivät tule miehelle tietoon liian myöhään ja aiheuta katkeruutta.

D Vastausta ei tule koska vain komeus, raha ja status - seksisuhteissa lähinnä ensimäinen - ratkaisevat onko taso riittävä. Vasta sen jälkeen katsotaan luonnetta. Siksi naiset kiertelevät ja kaartelevat kertoilemalla komeista miehistä joille sanottiin ei, sen sijaan että kertoisivat rumista miehistä jotka valloittivat luonteella.

Koska jälkimmäisiä ei ole. Kaikki muu on toissijaista. No jaa, oman kokemukseni mukaan naisista ei saa seksiseuraa iskurista eikä mistään muustakaan deittipalvelusta, paitsi jos olet afrikkalainen seksikuningas tai joku hiekka apina.

Vakavampi seura kiinnostaa naisia taas sitten vieläkin vähemmän. Vitut sieltä mitään löytää. Pitkä, leveäharteinen mies, kuva parrusta, parta.. Kohta sulla onki joku patteri hinkkaamassa itteään sua vasten. Tuurilla, ennen sai paremmin. Nykyään kaikilla saiteilla pyörii feikkejä ja huijareita, saa olla tarkkana keneen ottaa yhteyttä.

Seksiä löytyy näppärästi http: Varmaan peniskuvat yms ei toimi, ihan normaalilla kanssakäymisellä pääsee ehkä pisimmälle Naiset vaihtelivat rumasta kauniiseen eli kaikenlaisia löytyi. Mutta ei varsinaisesti oma juttuni. Olen kirjoitellut asiasta pitkät pätkät sivustolleni osoitteessa http: Tiivistettynä kuitenkin toteaisin, että hyvät kuvat, itsevarma mies ja vähän huumoria peliin niin voila.

Tavismies ei saa naista kuin rahalla. Itseltäni löytyy vähän rahaa, useampi auto, moottoripyörä ja se partakin mutta naista en ole vielä saanut. Kaipa mulla on jokin asennevamma. Yleensä puhun kyllä kohteliaasti ja luulen olevani pidetty ja arvostettu, joka tunnetaan siitä että "kylläpä se on laittanut tikkua ristiin".

Joskus kokeillut tiputtaa painoakin, ja kyllä sillä jokin vaikutus oli mutta ei niin ei. Tosin olen kyllä tarkka seurastani, ei niinkään ulkonäöllisesti mutta kyllä sen naisenkin täytyy vähän tsempata tekemisissä. Mutta joo, jos jotain olen oppinut niin kyllä nainen rakastuu korvillaan ja mies silmillään.

Ja seksiä saattaa saada kun asiasta suoraan kysyy. Tosin itse haluaisin löytää jonkun vähän pidempiaikaisen kumppanin. Vastaa alkuperäiseen viestiin Miten tavallinen mies saa seksiseuraa netistä? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Seuralaiseni tulivat parvekkeelta sisälle ja istuivat toinen sängyn reunalle ja toinen tuolille, minä kiipesin kokonaan sängylle ja kipristin jalkani ristiin eteeni varaoen näyttämästä kaikkea kumppaneilleni.

Kiristin vielä takkini vyötä sillä rintani eivät malttaneet pysyä piilossa lainkaan ja nännitkin kuumottivat ja kaipasivat puristelua. Olin aivan uuden kokemuksen äärellä enkä oikein tiennyt miten käyttäytyä. Itsekseni ajatelin, että nyt haluan olla kahden miehen kanssa, ja kauan. Mutta miten sen ilmaisisin? Kaikki meni kuin itsestään. Olimme sängyllä alastomina kolmistaan, joka onneksi oli leveä eikä mikään Ikean laveri. Istuimme vastakkain ja naureskelimme jalat ristissä kantapäät allamme polvet erillään.

Ujostelematta minäkin pimppi avonaisena istuin eikä karvoituskaan suojannut, sillä olin sen lyhentänyt aivan lyhyeksi. Nojasin taakse käsiini ja rinnat terhakkaasti sojottaen eteen kovine nänneineen kaverusten katseltavana. Mutta kyllä kavereillakin sojotti, heilahtelevat kullit huojuivat vatsanpohjasta terskat kiiltävinä.

Tämä oli uutta minulle ja niin ihmeen kiihottavaa. Taisimme olla hiukan humalassa sillä olimme nauttineet huoneessanikin muutaman viinilasillisen. Tunsin miten sormi meni sisääni ja tunnusteli märkää syliäni. Joku käsi puristi rintaani ja nipisti nännin peukalon ja etusormen väliin. Tunsin kuuman suun suutelevan niskaani ja käden tarttuvan käteeni vieden sen paksulle kullille. Tarrasin siihen kiinni ja puristin, aloin runkata sitä pitkin vedoin.

Kuuma suu suuteli edelleen niskaani ja pääni oli taipuneena alas. Silmien edessä huojui kulli ja kumarruin sitä kohti avaten suuni ottaen sen kielelleni. Tunnustelin sen terskan päässä olevaa reikää ja painoin sitä kielellä. Kuulin jonkun huokaisevan ja tunsin käden pakaroillani tunnustelemassa niiden väliä.

Sitten sormi oli anuksen suulla ja käsi levitti pakaroita, sormi ui sisään pyllyreijästä. Tätä en ollut ennen kokenut ja moista ihmetellytkin, mutta nyt se tuntui unelta ja ihanalta. Varovainen sormi pyllyssäni teki hyvää ja tunsin kostuvani aina vaan enempi.

Tunsin märän pyllyni sykkeen ja sieltä valuvan nesteen. Otin kivekset käteen, en tiedä kumman olivat, mutta varovasti tunnustelin niitä ja niiden painoa. Kivespussien samettinen iho oli hieman ryppyinen mutta kuuma ja karvaton. Siitä ylös lähti jykevä kulli suonikkaan kulmikkaana. Oli aivan pakko nuolla kullin alapuolta ja puristaa vartta. Nuolla kivespussia ja otta kives kerrallaan suuhun ja samalla tuntea pillussa kaksi sormea jotka töytäisivät pyllyssä olevaa sormea.

Oliko se väli niin pieni ja ohut? Minut laskettiin selälleni ja levitettiin jalat yhteistuumin. Mies suuteli kasvojani ja puristi rintojani. Toinen mies suuteli reisiäni ja hieroi niiden sisäpintaa. Suu nousi ylös kohti märkänä pulppuavaa pillua ja toinen suu imi rintaani. Kieli painui sisääni ja nostin toista polvea ja kaadoin sen sivulle.

Näin aukesi kaikki taivaat ja tunsin valuvani lakanalle. Toinen suu oli siirtynyt rinnoilta vatsalleni ja miehen lihaksikas käsi työntyi alleni ja nosti keskikohtaani irti sängyltä. Päät vaihtoivat paikkaa ja uusi kieli oli sisälläni. Tämä näykki häpyhuulia ja nuoli välilihaa, toinen näykki nännejä. Yllättäen olin nelinkontin ja imin toisen kalua kun tunsin kovan kulmikkaan uppoutuvan minuun takaa. Kulli painui syvälle ja tunsin sen töytäisevän pehmeää kohdun reunaa, useasti.

Onko tämä minulle mahdollista, tämä kokemus, ja kahden kanssa. Minä imin miehen kalua ja toinen teki minulle hyvää. Mies kysyi, saisiko hän työntää sen myös anukseen. Hän lupasi olla varovainen ja minun olisi heti kiellettävä jos tuntuisi pahalle.

Koskaan minulta ei ole kysytty miten haluaisin ja mitä. Yllättyneenä tästä annoin luvan varovaiseen sisäänmenoon. Toinen otti pääni syliinsä ja silitti hiuksiani. Tunsin poskellani miehen kovan elimen ja haistelin sen tuoksua. Hiukan jännitin mahdollista kipua pyllystäni, mutta varovasti kumppani asetti terskan aukolle. Kosteutta oli kyllin ja varovasti hän työnsi käsin auttaen terskan uppoamista sisään. Sain jännityksen laukaistua ja tunsin liukkaan liukumisen sisään.

Se tuntui menevän helposti ja varovasti eteni syvemmälle. Mies ei työntänyt rajusti eikä runnomalla vaan oli hellä, piti lantiostani ja veti sitä itseensä. Tämä oli niin uutta minulle enkä voinut oikein pitää siitä. Ei se epämielyttävää ollut, mutta minusta pillun käyttö tähän toimitukseen on parempi. Mies ehkä huomasi pienen varautumiseni ja veti kullin ulos ja otti minut takaa halaukseen ja varovasti käänsi minut selälleni. Miehet olivat vaihtaneet paikkaa ja sain nyt nauttia pillussani liikkuvasta kullista.

Pimpissäni aiheutti mäntä pientä ääntä ilman sieltä purkautuessa. Mutta sehän on luonnollista hyvässä rakastelussa. Opiskelukaverilta ostaminen Olen saanut selville, että eräs opiskelukaverini myy seksiä netti-ilmoituksella.

Maksamaan joudut aina, tavalla tai toisella. Ilmaista pillua, kuten ei lounastakaan ole. Kaikesta joutuu maksamaan, joskin huora tulee halvemmaksi kuin ns. Kertaluonteinen ostettava palvelu, eikä kysele syitä miksi ja mitä. Mikäli aloittaja kirjoitti tosissaan, niin aika normi hinta, mikäli palvelu hyvää. Se maksaa aina Seksi on tavismiehelle halvinta silloin kun sitä saa etukäteen sovitulla kiinteällä kertakorvauksella. Kaikki muut maksutavat ovat kalliimpia. Älä maksa liikaa Tarjonta lisääntyy samaa tahtia kuin työttömyys Suomessa ja muussa itä-Euroopassa.

Sillä hinnalla sä joudut tyytymään romuisempaan reppanaan. Sulle varmaan halvempi prostituoitukin sopii, riittää kun saat rojut säkkiin. Ilman kumia imeviä parikymppisiä tsekkityttöjä sillä hinnalla saa! Mutta sekin on ollut satojen muiden mulkkujen kanssa.

Luuletko, että ilmaiseksi saat? Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ilmaista pillua ei ole eikä tule. Jos on prostu, maksat panokerroista selkeästi käteisellä.

Otan osaa, ettet saa kunnon tavallista ihmmissuhdetta. Eipä sulle muuta vaihtoehtoa sitten jääkään. Väitä mitä väität, mutta näin on.

Minun pillu seksitreffit kokemuksia -

Soitin äidilleni ja sanoin jääväni Nealle yöksi. Luuletko, että ilmaiseksi saat? Se sattuu jos tulee vaikka naidessa kohti.

: Minun pillu seksitreffit kokemuksia

Minun pillu seksitreffit kokemuksia Escort trans seksiseuraa riihimäki
Call girls in finland milf area Parittaja ilmaiset seksisivut
JANICA BB SEXWORK ESCORTS Tuskimpa heistä seksi k suomalaiset seksikuvat edes tajuaa mitä ovat yksinäisyydessään tekemässä. Kimppakivaa — ensimmäinen bi-kokemukseni toukokuu 31, Bi-tarinatLesboseksi Jätä kommentti 21, Näyttöä. Minä asetuin hänen viereensä kyljelleni. Riittävä määrä itsekkyyttä on eduksi muttei korvaa edellä mainittuja. Toi oli varmaan paras orkku ever, sopersin vastaukseksi. Itse tuumaan asian niin, että laitan kaiken kiertoon. Ja kuten sanoin, "haluan unohtaa ulkonäköpaineet ja nauttia elämästä kivassa asunnossa" on totaalinen turn-off.
Minun pillu seksitreffit kokemuksia Noi akateemiset muijat ei edes vilkase tavalliseen duunariin päin. Minä asetuin hänen viereensä kyljelleni. On vain erilaisia naisia ja miehiä, joilla on erilaisia toiveita ja odotuksia. Samalla puristelin toista tissiä kädelläni. Ei se epämielyttävää ollut, mutta minusta pillun käyttö tähän toimitukseen on parempi. Kirsi vei etusormensa emättimen aukolle, laittoi sisään ja pyöritteli sitä vähän, jatkaen klitoriksen hyväilyä peukalolla.
Las palmas fuck porno 2
minun pillu seksitreffit kokemuksia Kokemus, josta olin salaa haaveillut ja mielikuvissa sen kokenutkin tuottaessani itselleni sanomatonta mielihyvää tyydyttäessä itseäni. Ihmistuntemus auttaa sopivan seksikaverin valinnassa. Kahden miehen käsittelyssä toukokuu 19, Ryhmäseksiä Jätä kommentti 29, Näyttöä. Mee siihen selälles, Kirsi työnsi Juhaa pois päältään. Totesin vain tosiasian, jonka itsekin tässä epäsuorasti myönnät. Olin siis vuotias tyttö, iloinen ja avoin, ruskeat, punaiseksi värjätyt pitkät hiukset, melko hoikka vartalo, b-kupin rinnat ja hain kokeilunhaluisena treffi- ym. Oli aivan pakko nuolla kullin alapuolta ja puristaa vartta.

Minun pillu seksitreffit kokemuksia -

Mutta Juha kyllä veti ajoissa pois, ja sillä ei oo mitään tauteja, voin vakuuttaa. Kahden miehen käsittelyssä toukokuu 19, Ryhmäseksiä Jätä kommentti 29, Näyttöä.

Leave a Reply